Mióta rövid a hajam, korpás. Miért lehet ez, és mit lehetne tenni ellene?
Régen összefogva hordtam a hajam hosszú évekig. Tavaly levágattam rövidre (pár cm-esre), azóta korpás. (Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy előtte is korpás volt, csak nem látszott). Nem értem, miért lett ilyen.
Kb 5-7 naponta szoktam hajat mosni. Hajszárítóval nem meleg levegővel szárítom. Alapvetően göndör a hajam, mosás után száraz (emiatt mostanában teszek rá hajápoló olajat, ez a korpásodást nem befolyásolta).
Jelenleg sajátmárkás korpásodás elleni samponom van, de nem használ, biztos vannak sokkal jobbak. Mit javasolnátok ebben az esetben?
Köszönöm!
Létezik korpásodás elleni sampon is.?
Létezik azonban korpásodás elleni sampon festett hajra is, többek között ilyen a Nivea Pure Color Korpásodás elleni sampon is, mely nemcsak a korpásodás mértékét csökkenti már az első hajmosás után, de az okokat is megszünteti. Emellett UV-szűrőt is tartalmaz, ami a nyár közeledtével nem elhanyagolható tulajdonság.
Nos, nem másolgatok ide tovább, magad is keresgélhetsz a neten.
Félig emékszem egy reklámra, ahol olyan sampont ajánlottak, amiben feketekávé (vagy koffein ?) vot a hatóanyag. Sajnos nem emlékszem már a sampon nevére :-(
Az EUCERIN-készítmények minden fajtája kifogástalan. (legalábbis, amiket én használok)
Nekik van korpásodás elleni samponjuk is. Gondolom, hogy nem olcsó, de javaslom a minösége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!