Mit ajánlanátok gyorsan zsírosodó hajra?
Mosd minél ritkábban. Sajnos ez egy ördögi kör, minél többet mosod, annál jobban zsírosodik a hajvég meg egyre jobban kiszárad a mosás miatt. :/
Használj jó minőségű és káros anyagoktól mentes samponokat (mosd át vele akár kétszer is a fejbőrt) és jó minőségű balzsamot, hajolajat és heti egyszer hajpakolást a végeire. Én is ezzel szenvedek, de mióta max heti kétszer mosok hajat fenti módszerrel, nagyon sokat javult.
Naponta is moshatod a hajad, vagy két naponta, és mindig kötelezően használj kondicionálót, ez nagyon fontos
Nekem 70cm-es hajam van és két naponta mosom, mert sportolok és izzadok
Az, hogy a több mosástól jobban zsírosodik egy mítosz, bőrgyógyász is megmondja, hogy ez nem igaz
Ha meg annyira rossz a vége akkor vágd le, ami egyszer eltöredezett azf már nem rakod össze
5-ös
Te valamit nagyon benéztél. Azzal hogy folyamat mosod a hajad a fejbőröd csak egyre inkább fogja termelni a zsírt reakcióul. Lehet hosszú hajad, de kíváncsi vagyok milyen állapotban van.
Phd-vel és doktorival rendelkező bőrgyógyász szerint nem. Ez egy mítosz. Én is ugyanígy gondolkodtam mint te korábban. De ez egy mítosz, sajnálom ha összetórtem a világod.
Miért termelné a 'zsírt' reakcióul? Ha zsíros a bőröd akkor azt sem kell hidratálni mert úgy is zsíros? Látod, ezek mítoszok
Ajánlom drDray hair myths videóját, és ameddig nem vagy orvos, vagy bőrgyógyász addig te nekem ne írjál olyanokat, hogy valamit benéztem 😊
Kedves 7-es!
Megkérdezhezhetem, hogy milyen sampont, balzsamot, olajat akármit használsz a hajadra?
Nekem is nagyon könnyen zsírosodik a hajam, azóta, mióta abba hagytam a fogamzáagátlót... Illetve, hetente háromszor járok edzeni, így mindenképpen két naponta mosom a hajam, nem tudnék a szétizzadtt, poros hajammal lefeküdni este a párnámra (főleg, ha már az arcomat is mindennap gondosan mosom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!