Gyorsan zsírosodó hajra milyen sampon vált be nektek?
Sziasztok! Sajnos nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, ha azt szeretném, hogy mindig szép legyen naponta meg kellene mosnom.
Próbálom minél ritkábban mosni, jelenleg a vírushelyzet miatt szinte egyfolytában otthon vagyok, így sokszor csak 4 naponta mosom meg. Azt hittem, hogy ezzel a praktikával azt fogom elérni, hogy majd lassabban kezd el újra zsírosodni, de sajnos ugyanolyan gyorsan zsírosodik, mint mikor naponta megmostam.
Valahol azt olvastam, hogy a nem megfelelő sampon is lehet ennek az oka, vagy ha túl régóta ugyanazt használom.
Tudtok mondani olyan sampont, ami bevált a gyorsan zsírosodó hajatokra?
Köszi a segítséget!
Szia! Nekem derékig érő hajam van, a fejtetőn zsíros, a végén száraz. Nekem csak az vált be, hogy nem mostam. Elegem lett a napi mosásból és fél évig csak hetente mostam meg.
Aztán lett párom, nem vállaltam már be, hogy a 4. naptól már nagyon gáz a helyzet, de azt elértem, hogy 4 naponta kell csak megmosni. A 3.-nál már kedvesen célozgatni szokott, de 4-ig simán vállalható a helyzet.
Én a samponokat kb 3 hetente váltogatom (Head & Shoulders és Gliss Kur).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!