Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hazi keszitesu arckreme...

Milyen hazi keszitesu arckremet, testapolot, sampont, balzsamot hasznaltok?

Figyelt kérdés
Mi valt be?

2021. aug. 11. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12 box zsák? 🤡🤡🤡 Biztos box zsák?
2021. aug. 14. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg a kérdező zero waste életmódot folytat, ami becsülendő. Tudom ajánlani a csomagolásmentes boltokat, ahol csomagolás nélkül tudsz venni akár kézműves szappanokat, tömb sampont (nem tudom mi a pontos neve), illetve arckrémeket is. Egyébként azokhoz a samponokhoz, amik tömbösítve vannak nem kell balzsam (ahogy én olvastam legalábbis). Illetve az arckrémek is shea vajból és hidegen sajtolt növényi olajokból állnak. DE! Ahogy előttem már írták, hatásaiban nem vethető össze a drogériákban kaphatókkal, esetleg hidratálnak kis mennyiségben. Viszont a csomagolásmentes boltokban kapható termékek általában nem tartalmaznak kemikáliákat.

Illetve szeretném szóvá tenni, hogy mindenki más és más értékrenddel rendelkezik, amit fontos tiszteletben tartani! Csak az előttem leírt dolgokból indulok ki. Az sem kellene bántani, aki követi ezt a fajta életmódot és az is tiszteletben kell tartani, ha valaki nem tartja fontosnak vagy nem akar vele foglalkozni! A kérdezőnek is mindegy lehetne, hogy a válaszolók milyen drogériás termékeket és milyen anyagokat kennek magukra és fordítva! Köszönöm.

2021. aug. 23. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!