Hogyan szoktassam le magam a köröm körüli bőr rágásáról és mennyi idő után várhatok javulást?
Figyelt kérdés
Már hosszú évek óta rágcsálom és nem merem a kezem sehol elővenni, annyira ciki, de egyszerűen észre sem veszem néha ha rágom.:S:S2010. aug. 28. 23:38
11/11 anonim válasza:
Tudom, hogy ez majd’ 10 éves kérdés, de egy válasznál megakadtam! #4 elárulom neked, hogy ennek KÖZE SINCS ahhoz, hogy mennyire igényes az ember vagy sem. Én nagyon igényes ember vagyok, ezt elhiheted! A körmeim gyönyörűek, formásak, festegetem is őket. Ennek ellenére a stressz hatására rágom a bőröm! Igen! Semmi köze sincs ahhoz hogy valaki igényes vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!