Sracok! Errol mi a velemenyetek fiatalabb lanyokon?
2021. aug. 4. 14:16
1/10 anonim válasza:
Cuki a lányon. Namost nem áll jól mindenkinek. Fontos h jól álljon.
2/10 anonim válasza:
Jól néz ki, egy lánynak amúgy is legyen hosszú haja.
3/10 A kérdező kommentje:
Hasonlo lanyokon mint a videoban.
2021. aug. 4. 14:18
4/10 kisördög1 válasza:
Aranyos, persze számít az összkép is 40+F
5/10 anonim válasza:
Látok hat csinos lányt, teljesen eltérő arcszerkezettel, bőrtónussal, mi a valódi kérdés? Hogy csinosak-e? Azok hát :)
6/10 anonim válasza:
Egyben szemlélem a nőket. Akinek jól áll az hordja bártan így (is) a haját, aki nem kap pozitív visszajelzéseket, az hanyagolja.
Általánosítani nem lehet! (minek is kéne?)
49 éves nejem, 27 éves lányom, 12 éves lányom és 1,5 éves lányunokám is viseli a haját mindenfele módon, még így is. Én pedig irigykedek a kopaszodó fejemmel. ;-)
50F
7/10 A kérdező kommentje:
Egy lany van a videoban, nem tudom mirol beszelsz.
2021. aug. 4. 14:23
8/10 anonim válasza:
Miről beszélek? Olvasd el a hozzászólásomat figyelmesen! Arról, hogy akinek jól áll az viselje ezt vagy éppen más hajformát. Ki dönti el, kinek, mi áll jól? Amennyiben pozitív visszajelzéseket kap, tehát többen megdicsérik a frizuráját, úgy érdemes többször viselnie. Ha pedig nem éri őt ilyen, el kell gondolkodnia, valóban jól-e neki.
Ezért írtam, életkortól is független lehet a látható hajviselet.
10/10 anonim válasza:
Jól néz ki a haja, a többi túl mű rajta. A hülye nagy műkörmökkel ki lehet kergetni a világból :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!