Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyed errol a cuccrol fiatalabb lanyokon?
Akkor miről? A szoknyáról, vagy a fehér cipőről?
Semmi különös, jó, de más is jó lenne.
Sok az a szoknya, nem kell rá! :)
A képen egy csinos lány van, ezért egy cseppet sem érdekel a ruhája.
Ha egy csúnya csaj lenne a képen, akkor azért nem érdekelne a ruhája.
Jaj hirtelen azt hittem én vagyok a képen:DD rendesen megijedtem egy pillanatra, mert annyira hasonlóan nézek ki:D
Szerintem ez a szett teljesen rendben van, még ezzel a pólóval is. De ha neked a hosszabb póló komfortosabb, akkor vegyél olyat. Amíg nem nagyon rövid a szoknya, addig teljesen átlagos ez az öltözet. Az ilyen szoknyánál vigyázni kell a hosszal, mert lenge és ha túl rövid, könnyen kilátszódhat a bugyid egy lenge kis szellő miatt is, erre azért figyelj. Amúgy csini:)
N
#7!
Így lehet nagyon gyorsan sok privit szerezni! :)
"rendesen megijedtem egy pillanatra, mert annyira hasonlóan nézek ki:D"
Én ugyanezt éreztem mikor az Avengerst néztem, és megjelent Thor. Azt hittem úgy forgattak le rólam egy filmet hogy észre sem veszem. Neked am elég szopós szád van.
A páromnak ilyesmi volt a középiskolás ballagási ruhája is. És van kép róluk, 17-18 éves lányok , mondhatni nők úgy néztek ki mint egy csapat óvodás.
Szerintem ezt te nem akarod magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!