Merjem befestetni a hajamat feketére?
nagyon ki szeretném próbálni már a fekete hajszint
alapból barna vagyok de voltam már szőke is, meg vörös. a vöröset nagyon nehéz volt utána kiszedni a hajamból, de mi a helyzet a feketével, ha utána később majd megint világosabbat szeretnék?
tapasztalatokat várok :)
köszi
Szia.Ezt próbáld ki:
Nekem kevesebb.mint egy hónap alatt kijött a hajamból és újra barna lett. :)) Nem drága,700-800ft.Ha nagyon rossz akkor sincs nagy gond,mivel nem tart sokáig.Remélem segitettem.
15/L
Szép Napot!
A fekete hajszín markánsítja a vonásokat!
A fekete festében van a legtöbb méreganyag, a parafeniléndiamin!!!!!!!
Nehéz eltávolítani a fekete festéket,főleg akkor,ha a szőke hajszíned rengeteg világosítót kapott,így ugyanis a fekete beleég amár roncsolt hajba.
Ha csak egyszer fested be a hajad feketére, akkor azért könyebb eltávolítani majd azt.
Hiszen minnél többet kap feketét,annál nehezebb eltávolítani.
Mindenképpen szakember végezze a vegyszeres kezeléseket,bármilyen színről is van szó!
Szakemberek rendelkeznek tudással,tapasztalattal,és raktárkészlettel,ami azért fontos ,mert ,ha el szeretnéd távolítani a nem kívánatos színt,akkor náluk ott a megfelelő tudás és a megfelelő kezelés.
Nem szőkítőporral kell leszedni a sötét színt,hanem ,ahogy változik a világ,fejlődik,vele együtt növekszik a fodrászatban használt anyagok minősége, fejlődik a paletta minden szolgáltatással kapcsolatban.
Létezik már az úgynevezett radír,ami szószerint kiradírozza a haj szerkezetéből a sötét színt,de csak addig világosítja a hajat ,amilyen a természetes hajszín!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON HAJKÍMÉLŐ!
MÜSTER & DIKSON!!!
CSÚCSTECHNOLÓGIA!
Vik
Még valami!
Ha nagyon szeretnéd kipróbálni,azt ajánlom ,PRÓBÁLD!
Ha nem így teszed ,megbánod majd!
Ha nem jó nem tetszik ,látod van megoldás a változásra.
Vik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!