Arról van szó hogy vettem kallos szőkítőport és hidrogént 9%-osat mert fekete hajra ezt ajánlották!Otthon neki szeretnék kezdeni, persze a nővérem segítene a dologban...azt irja a kallos hogy fekete hajon 20 percig kell rajtahagyni!Félek hogy leég a hajam és hogy nagyon tönkreteszem...Persze vettem egy közép barna hajfestéket is hisz utánna rá kell festeni..
2008. dec. 9. 17:39
1/7 anonim válasza:
Ha kiszőkíted rámész középbarnával, befogja szinte feketére. Addig kell rajtahagyni amíg olyan sötétnarancs lesz, nem kelll megvárni míg szőke.
2008. dec. 9. 17:55
2/7 A kérdező kommentje:
És utánna milyen festékkel menjek rá??? hisz meg akarok szabadulni a sötét színtől!
2008. dec. 9. 18:32
3/7 A kérdező kommentje:
Igazándiból szőke szeretnék lennI!tudom ahhoz idő kell azért is akarom fokozatosan szőkíteni!
2008. dec. 9. 18:33
4/7 anonim válasza:
Ha kiszőkíted és utána rámész barnával, visszasötétedik.. ez tuti, tapasztalat. Általában úgy szokták, hogy kiszívják, nem festik már színre aztán 1-2 hét múlva újra szívnak rajta és aztán megint pihentetik kicsit és akkor visznek rá festéket. Mindenképp a kívánt színtől világosabbat vegyél!
És nagyon vigyázz... én is kiszőkítettem alul a hajam feketéről és letört 4 cm-esre a hátközépig érő hajam... megbolondultam volna ha az egészet kezdem el egyszerre kiszőkíteni és 4 cm-es lesz a hajam Akkor megfogadtam, hogy soha többé... Valamint volt már olyan is, hogy melíoztattam és gumiszerűre égett a hajam, nyúlt, mint a rágó:D
Azóta ha feketére szeretném festeni a hajam csak színezővel teszem ami utána lekopik, és mikor világosítom, minden hónapban barna festékkel festem. Így nem teszi tönkre a hajam csak hosszadalmas. De hát a jó dolgokhoz idő kell!:)
2008. dec. 9. 21:08
5/7 anonim válasza:
Én elmennék fodrászhoz. Ha már megvetted a dolgokat viheted azokat is. de ő legalább tuti meg tudja csinálni és a hajad is megmarad és még szőke is lehetsz.
2008. dec. 10. 01:19
6/7 anonim válasza:
Szerintem is menj fodrászhoz. Gondolj bele, gyakram ők is elrontják, pedig ez a szakmájuk, ezt csinálják évek óta. Ennk ellenére a mesterfodrász szalonban is simán le tudják égetni a hajadat. Akkor otthon te magadnak?? Fekete hajra? Én tuti nem csinálnám..
2008. dec. 10. 11:17
7/7 anonim válasza:
én nem esnék neki kallos szőkítőporral,az tényleg tönkrevágja a hajadat.A másik meg ha leszívja narancssárgára és ráfestesz 1 sima barnát szép zöldes árnyalata lesz!!!sztem jobban jársz ha elmész fodrászhoz és egy kíméletesebb módszerrel világosítod a hajad és majd tudni fogja milyen festéket tegyen rá,hogy szép színe legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!