Túlzott fejbőr izzadás ellen? Esetleg DERMEDIC SEBU BALANCE FEJBŐR MIKROBIOM HELYREÁLLÍTÓ SAMPON?
Annyira izzad a fejem, hogy nem tudom már elviselni. Kimegyek az utcára, 2 perc múlva már tiszta víz a fejem, hajam. És nem csak most a melegben, márciusban is, decemberben is. Nagyon kínos.
Most rátaláltam erre a samponra. Vajon hatásos lenne?
Orvosnál már voltam, elküldött vérvételre, kicsit magas a koleszterin. Kicsit stresszesebb, feszültebb vagyok az átlagosnál, de ez ellen nem tudok mit tenni. Reméltem, hogy a dokik tudnak segiteni, de nem :(
Bocsánat a kérdésért de nem vagy túlsúlyos?
Nekem akkor volt hasonló problémám amikor plusz kilókkal küzdöttem
Bár van rajtam egy kis felesleg, de mostanában fogytam is
Március óta van ez, hogy a fejem ennyire izzad. Elötte inkább a hónaljam volt ilyen de nem ennyire durván.
Márciusban volt a covid, azóta van ez. És ha ezt elmondom a dokiknak, egyböl arra fogják és ennyi, téma lezárva :(
Hmm, érdekes. A terméket egyébként mindenképp próbáld ki, én másik típust használok ugyanezen márkán belül (hajhullás ellen), és remekül működik.
Illetve nem tudom hormon vizsgálatod volt e, lehet az sem árt.
A koleszterineddel pedig már úgy az egészséged miatt is kezdj valamit 🙂
Azt a hormonvizsgálatot hol lehet intézni? ☺️
A doki még hasi uh-ra küldott, de lehetetlen időpontot kérni, vagy.nem veszik fel, vagy foglalt. Mondta, hogy még nőgyógyászhoz is menjek, lehet, hogy olyan dolog miatt van ez.
De annyira szörnyű :( hajat mosok reggel, fél 9kor elmegyek intézni ezt azt, és mire kiérek a megállóba, már vizesedik a fejem teteje. Aztán pár perc múlva, mint akit leöntöttek egy vödör vizzel.
Más kiengedett hajjal, egy csepp izzadtság nélkül, én meg így 😢😢😢😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!