Nyári túlzott izzadás elleni praktikák?
Velem is full ugyanez van
Utálom magam amiatt, hogy képes vagyok izzadni egész nap úgy, mint egy ló, és folyton cserélni a ruhákat, plusz napi 3szori fürdés mert büdös vagyok, közben meg másnak még izzadt foltja sincs a pólóján. Én meg azt sem tudom hogy takargassam. Szégyellem.
perspirex dezodor. az egyetlen, ami er valamit. nekem ugyan ‘csak’ a honaljam izzad, de neha konkretan folyik belole a viz cseppekben, nagyon kinos, de ezzel a dezodorral nincs kb semmi. ejszakara kell felkenni, eleinte kicsit csip es viszket, de mondom, tenyleg jo es eleg heti parazor hasznalni.
ezen kivul en figyelek ra, hogy olyan ruhak legyenek rajtam, amiken nem latszik az izzadsagfolt.
Én is így vagyok.:(
Nekem a nadrágom izzad be az ülepénél konkrétan és tiszta víz, meg hajlamos a hátam is. A kezemről meg folyik a víz...
A hónaljamat megoldottam, arra a legjobb a Solutio Antisudorica.
Ja és vékony vagyok ráadásul.
1. Viseljetek szintetikus, gyorsan szarado oltozeket. Legalabb alsogatyat, de van ilyenbol nadrag meg felso is, utobbikbol meg elegans darabokat is lehet talalni.
2. Otthon ne hasznaljatok legkondit.
3. Fogyjatok le.
Kedves 6-os:
1: Szerintem a pamut a legjobb ilyenkor, de nyilván abban is izzadunk sajnos.
2: Nem tudom, te hol élsz, de nálunk nincs otthon légkondi, meg szerintem a magyar háztartások minimum felében sincs. Egyébként meg kimondottan szeretem a légkondis helyeket, ott legalább nem izzadok.
3: 45 kg vagyok...
Hozzászólásoddal nem váltottad meg a világot, csupa haszontalan hülyeséget írtál. Ha nem vagy a helyzetünkben sosem fogod megtudni, milyen ez, azt hiszed könnyen lehet orvosolni, pedig nem. Nyilván sokkal több mindent kipróbáltunk hasztalanul, mint te valaha is fogsz.
Minden nézőpont kérdése. Engem pl szexuálisan izgat, ha egy nő izzad.
Barátnőm esténként szokott tornázni. Ő már tudja, hogy nem kell mennie utána fürdeni, mert imádom. A hónaljáról és a melleiről mindig lenyalogatom az izzadságot. Jó nagy izzadt cici. A gondolata is merevséget okoz. Van, hogy el is élvezek ettől.
Na de félre a pajzánkodással. Nem derül ki, hogy fiú vagy e vagy lány, de úgy érzem fiú.
Ha igen, akkor kezd el borotválni a hónaljodat, és meglátod jobb lesz. Amióta én ott is szőrtelenítek, azóta alig alig izzadok, még 30 fok fölött sem.
Ugyanez van alól is. Amióta csupi vagyok, azóta nem pálik be nyáron, és nem büdike.
7-eske, a tapasztalatomat (!) osztottam meg, hogy segitsek rajtad, nem a vilagot akartam megvaltani. A pamut a leheto legrosszabb anyag, amit eros izzadokent hordhatsz, mert sok nedvesseget tart magaban es nagyon lassan szarad. Majd egyszer menj be egy Nike boltba es nezd meg, mibol keszulnek a futo cuccok.
A szintetikus oltozetben a "gyorsan szaradon" volt a hangsuly. Olcso, vastag szintetikus polo rossz, de amit direkt gyorsan szaradora terveztek, fenyevekkel jobb pamutnal. Mondom: tapasztalatbol irom, erosen izzadok, es meg tropusi orszagokba is szoktam utazni.
A masik ket pont meg nyilvan, akinek nem inge, ne vegye magara. Minel tobbet vagy legkondis helysegben, annal kevesbe fogod turni kint a meleget. Felesleges kiloktol megint tobbet izzadsz.
Nem kell besertodni, es foleg nem kell beszolni egy masik idegennek nevtelenul, mert nagyon konnyen megfordithato a szitu ugy, hogy te erzed utana magad butanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!