A fodrászatba ti is csunyának látjátok magatokat?
Figyelt kérdés
mikor beülsz a székbe és csinálják a hajad2010. aug. 28. 12:04
11/22 anonim válasza:
Ezt már én is tapasztaltam :). UUUtálok ilyenkor a tükörbe nézni.
12/22 anonim válasza:
én csak akkor amikor a hajamat a fejem tetejére rakják(mondjuk festésnél). de az eleve nem áll jól nem csak a a fodrászatban ilyen :)
amúgy én nem látok különbséget az otthoni meg a fodrászati között.
17/L
13/22 anonim válasza:
igen, azt hittem ez csak nálam van:D
én óriásinak találom a fejem ilyenkor...
14/22 anonim válasza:
én pont ugyanolyannak látom magam mint itthon...
15/22 anonim válasza:
Én amikor mentem festetni nagyon szépnek láttam magam, gondoltam lehet hülyeséget csinálok ha most átfestetem és levágatom. Elkezdte befesteni és beszürkült az egész szőke hajam...na utána kicsi híján el is bőgtem magam. :D
De amúgy általában én sem látom szépnek magam amikor lelapul a haj a fejemre. :)
16/22 anonim válasza:
Én, meg pont szebbnek látom magam a fodrásznál, de lehet azért, mert sötétebb van ott, mint itthon. :D
17/22 anonim válasza:
Juj ne is mond! Néha csodálkozom is, hogy ki a franc van a tükörben mert én nem, az biztos.
18/22 anonim válasza:
Szurkoljatok ma megyek fodrászhoz!:DDD
19/22 anonim válasza:
fodrászatbaN.amúgy azért van mert erősebb a fény, és minden apró bőrhibát kiemel
20/22 anonim válasza:
mivel 6os szemem van, semmit sem látok :D lehet jól járok vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!