Milyen lehetőségeim vannak sötét barna hajból szőkéset/fehéreset csinálni?
Édesanyám hosszabb ideje festi, mert hamar elkezdett öszülni a haja őt kérdezve leszívásról beszélt például. Engem viszont érdekelne milyen megoldások lehetségesek. Hallottam már szőkítőről si akár. Persze a végleges megoldást a fodrászommal szeretném megbeszélni, viszont ugygondoltam megkérdezem. A pontos árnyalatot még eldöntöm, de kb ennyire szeretném viágosítani.
Pár példa:
Csak szokites van mint eljárás(ugyan az mint a szivatás). Fehér szőke meg soha nem leszel. Túl sok a pigment hozzá a hajadban.
Max 8-as arnyalatig lesz szerintem szép, de az is több ülésben.
A festett szőke meg különösen érzékeny. Fontos a hamvasito sampon, meg hogy professzionális termékeket használj. A megcsinalas is drága, de a fenntartás/ápolás is. Úgyhogy csak akkor vágj bele, ha ezeket tudod fedezni.
Első körben inkább balayage technikát válassz. Azzal nem kell állandóan fodrászhoz rohangálni.
Köszi a választ.
Amugy bocsi, azt kifelejtettem, hogy férfi vagyok, de nemhiszem, hogy a válasz más lesz ettöl, bár a képekből lehet lejött a nemem. Bár amit utolsónak írtál technikát azt ugy látom inkább nőknél használják.
szőkítés=szivatás
Lehet fehéres szőke csak nem egy alkalommal.Keress egy jó megbízhato ügyes fodrászt.2-3 alkalom után megkapod az eredmenyt.1-esnek igaza van abba hogy nem lesz egy olcso dolog keszulj fel.Hamvasito sampon,balzsam ez a ketto minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!