Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen lehetőségeim vannak...

Milyen lehetőségeim vannak sötét barna hajból szőkéset/fehéreset csinálni?

Figyelt kérdés

Édesanyám hosszabb ideje festi, mert hamar elkezdett öszülni a haja őt kérdezve leszívásról beszélt például. Engem viszont érdekelne milyen megoldások lehetségesek. Hallottam már szőkítőről si akár. Persze a végleges megoldást a fodrászommal szeretném megbeszélni, viszont ugygondoltam megkérdezem. A pontos árnyalatot még eldöntöm, de kb ennyire szeretném viágosítani.

Pár példa:

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 23. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Csak szokites van mint eljárás(ugyan az mint a szivatás). Fehér szőke meg soha nem leszel. Túl sok a pigment hozzá a hajadban.

Max 8-as arnyalatig lesz szerintem szép, de az is több ülésben.

A festett szőke meg különösen érzékeny. Fontos a hamvasito sampon, meg hogy professzionális termékeket használj. A megcsinalas is drága, de a fenntartás/ápolás is. Úgyhogy csak akkor vágj bele, ha ezeket tudod fedezni.

Első körben inkább balayage technikát válassz. Azzal nem kell állandóan fodrászhoz rohangálni.

2021. júl. 23. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Amugy bocsi, azt kifelejtettem, hogy férfi vagyok, de nemhiszem, hogy a válasz más lesz ettöl, bár a képekből lehet lejött a nemem. Bár amit utolsónak írtál technikát azt ugy látom inkább nőknél használják.

2021. júl. 23. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:

szőkítés=szivatás

Lehet fehéres szőke csak nem egy alkalommal.Keress egy jó megbízhato ügyes fodrászt.2-3 alkalom után megkapod az eredmenyt.1-esnek igaza van abba hogy nem lesz egy olcso dolog keszulj fel.Hamvasito sampon,balzsam ez a ketto minimum.

2021. júl. 24. 02:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt platinaszőke hajam sötétbarnából, szóval nem lehetetlen, de sajnos meg is bántam, amikor rájöttem, hogy egy hét alatt kb. fél centit nő a hajam, ezért minden egyes héten újra kellett volna festetni. :( A hajgyökerekénél barna (majdnem fekete volt), a többi meg majdnem fehér... Már az 1 milliméteres lenövés is kilométerekről virított kb. 1-2 nappal a festés után, mivel a két szín annyira eltér egymástól. :(
2021. júl. 24. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem igazából bejön az, ha kicsit más színű a tövénél.
2021. júl. 24. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja szokites=szivatas az ugyanaz. Azt irod sotet barna a hajad (nem fekete) tehat siman el lehet erni 1-2 szokitessel amiket feltettel mintakent. Ferfikent ha eroszalu, dus hajad van siman meg lehet csinalni egyultedben, max 2szer kell szokiteni egymas utan. Hamvasito sampon, balzsam az tenyleg kelleni fog, hogy ne sarguljon/fakuljon es ne legyen csontszaraz a hajad.
2021. júl. 25. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!