Kíméletes, tartós hajgöndörítés?
Figyelt kérdés
Milyen hővédőt és gépet ajánlanátok? Régen úgy csináltam, hogy minden egyes tincsre fújtam hajlakkot, majd rátekertem egy ceruzára és hajvasalóval besütöttem tincsenként magas fokon. Eddig ez volt az egyetlen módszer, hogy tényleg benne maradjanak a fürtök egy teljes napig. Sajnos tönkrement a hajam így ezt már évek óta nem csinálom. A hagyományos hajcsavaró gépekkel nem tartós nálam az eredmény, szög egyenes finomszálú hajam van. A hajlakk sem sokat segít ha utólag fújom rá. A befonás sem jó, mert attól is törik a hajam. Nektek, akik a hullámos hajat szeretitek mi vált be?2021. júl. 22. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!