Gőzölős hajvasalók tényleg gyorsabban egyenesítik a hajat? Ti mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 20:09
1/5 anonim válasza:
igen, és a nedvességet sem szívja el a hajból, kímélőbb
2/5 anonim válasza:
Én imádom.Nem égeti ossze a szalakat.Tovabb marad egyenes.Fényes és laza.Csak jot tudok mondani rola.(hetente 5-6 szor kivasalom)
Markat nem irok mert nem akarom promozni de irj ha erdekel.
3/5 anonim válasza:
Engem érdekelne a melyik gőzölős vasaló vált be és szerintem az az oldal lényege, ha más erre jár keresgél, az is el tudja olvasni! Köszi előre is!
4/5 anonim válasza:
(ezt használom kb 2-3 éve,nem gondolom hogy a márka sokat számít ha veszel egy árba középkategóriásat sztem az is ugyanazt tudja 2# voltam)
5/5 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad!:) Pont ezt (is) nézegettem, elég jó márka is és az ára is. Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!