Aki szokott önbarnítót használni segítene ?
Hogy vigyem fel ? Mire figyeljek oda? Előtte leradírozom az addig oké és még ??
Minden tapasztalatnak örülök.
Bent dolgozom minden nap 6 fel 7 re erek haza, szoláriumot nem szeretem de már idegesít, hogy beteg fehér színű a lábam.
Nem beteg hullaszín az. Fehér ember vagy nem ? :)
Mondom én is használtam , pedig ferfi vagyok. Nekem átlagnál sotetebb a borom , nyaron szinte néger leszek , ha sokat vagyok a napon , es szeretem is. Viszont ugye telre azert elmulik , gondoltam milyen jo lenne telen is csokinak lenni , kiprobalom ezeket. Nekem nem jott be , tesomnak se. Mondom nem barna leszel hanem répa szinű , nagyon gáz volt.
Így marad a nyári nap.
Hétvégen ovatosba tudsz azert napozni.
3 hétvégén sem tudok hol napozni valamint az egész heti munka után vár a házimunka .... lakásban lakom itt hova feküdjek ki.
4 Egyenlőre azt tudnám h hogyan kell!! Utána ha beválik veszek jobbat több fajtát kiprobalok stb
Egyenletesen kell bemasszirozni a bőrbe , de rávan írva egyébként :)
De a legminőségebbin is látszik hogy gagyi mű sárga szín.
Csak ennyi van írva igen de ez nemsok.
A műszín is jobb mint ez a hulla szín, amit kint vagyok reggele és este az minimális, napközben munka hétvégén házimunka , néha program de az sem mindig olyan h barnulnék közben.
Én a st tropez mousset használtam tavaly és az nagyon szép volt, van hozzá kesztyű amivel nagyon szépen fel lehetett vinni. De más ilyen önbarnító kesztyű is jó.
Előtte leradírozni mindenhol a bőrt, könyök, térd és egyéb olyan területek, ahol száraz a bőr bekenni picit testápolóval és utána mehet rá a cucc. Nekem az bejött a st tropezban, hogy van guide color, szóval látod, hogy hova vitted fel, utána alvás és reggel lemosni. (Addigra nagyon barnának tűnik, de az csak az anyag színe és zuhanyzásnál lejön és marad a szép barna.)
A másik ami meglepően bevált az a Dove önbarnítója, az testápoló és nincs színe szóval picit nehezebb felvinni, de ahhoz nem kell kesztyű (és nagyon olcsó).
Én már mindent kipróbáltam és nagyon régóta önbarnítózok! A Bali body a legjobb!
1. Leradírozni q testet mindenhol.
2. Megváltozott míg teljesen megszáradsz
2. Bekenni a hajlatokat,nyakat,az orrodnál is fontos
3. Nagyon fontos hogy a kezedre is tegyél krémet (sokat!) pont mielőtt felvinnéd az onbarnitot a kezedre mert ha megvárod hogy ott megszáradjon a testápoló akkor sárga lesz a kezed.
4. Az önbarnítót ne hagyd magadon 10 óránál tovább mert akkor is sárga színed lehet.
5. Az arcodra és a kezedre beauty blenderrel vidd fel az onbarnítót
6. NE szappannal,NE tusfurdovel csak tiszta meleg vízzel mosd le az onbarnitot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!