Mit tegyek még a hajnövekedés gyorsítása érdekében?
Figyelt kérdés
Összefogott haj, masszázs, hajpakolás, kevés sampon, előredölve fésülködés... ?2008. dec. 8. 22:29
1/4 anonim válasza:
Figyi!Van már jónéhány hasonló kérdés!Ne fárassz mindenkit!
2/4 anonim válasza:
haj növekedést gyorsító vitaminok is vannak, szedjél olyat. Revalid, biovanne, meg vagy 20 másik.
3/4 anonim válasza:
Vitanol-C,vagy De miclean hajszesz.Mindkettő nagyon jó és csak 300-400 ft-ba kerülnek.legtöbb drogériában kaphatóak.
4/4 anonim válasza:
Ami nekem bevált az a kombucha gomba. Ez egy gomba, amit netről rendeltem egész olcsón. A lényege, hogy nagyon szép fényes lesz a haj tőle és nagyon gyorsan nő, illetve nagyon jó hajhullásra. Nekem egy hónapban van, hogy 1,8 cm-t nő a hajam. Ez nagyon jó, mert mielőtt nem ittam általában 1 cm-t nőtt. Szóval ha valami serkenti hajnövekedést, akkor ez tényleg! Innen rendeltem: www.my-crazy-life.gportal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!