Hajnövekedés serkentőkről vélemény, tapasztalat? Rövid a hajam (vállig ér) és szeretném ha gyorsabban nőne, , esetleg valami hajcsepp ilyesmi?
Nekem a 3 hónap alatt olyan 5 cm-t nőtt. De előtte többet kellett vágni, mint amennyi nőt 2 hajvágás között, szóval előtte nekem nagyon gáz volt. Viszont a bánfi szárítja is a hajat, úgyhogy nekem a zsírosodó hajamra külön jó volt.
De a ricinusolajról is hallottam, majd lehet én is kipróbálom. Nem zsírosítja a hajat? Büdös? Hogyan kell használni? Mit tudtok róla?:)
Sziasztok!
Én másfél hónapja kezdtem el használni a ricinus olajat. Használat előtt befestettem a hajam, hogy a lenövésről lássam, hogy mekkorát nőtt. Elkezdtem használni, méghozzá úgy, hogy 1 ek olajba (étolaj, olívaolaj) elkevertem két teáskanál ricinusolajat. Rákentem a fejbőrömre és a hajam hosszára (a hajam hátközépig ér, bőven elég rá ekkora mennyiség), becsavartam nejlonzacsiba, rátekertem egy törölközőt, és éjszakára rajta hagytam. Reggel lemostam úgy, hogy kétszer samponnal, egyszer balzsammal, majd szokás szerint formáztam (hajcsavarókkal, vagy csak kivasaltam)
Tapasztalat: nem töredezik a vége, gyönyörű fénye van a hajamnak
és nem utolsósorban egy hónap alatt 5 centis lett a lenövésem, úgyhogy nekem hatalmasat nőtt tőle a hajam.
Nem zsírosodott jobban, mint régen, Gliss Kur Satin Relax sampont+balzsamot használok, 8-10 naponta elég mosni a hajam, és akkor sem azért, mert zsíros, hanem mert már poros, mert sokat vagyok a szabadban a kisfiammal. :)
Régebben nem volt elég hetente egyszer mosni, mert a 6., 7. napon már zsírosodott a hajam.
Ezen kívül még szemöldökre és szempillára használom, a szempilláim is hosszabbak lettek tőle, és a ritka szemöldököm dúsabb lett tőle, elkezdtek pici szőke szálak nőni, amit befestettem tartósan, és láthatóan szebb lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!