Lányok! Ti is kísérleteztek fiatalként a hajatokkal?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy saját kezűleg, szülő által vagy fodrász vágta.
Nagyon rövidet, tüsi, felnyírt stb.?
Szerettétek vagy sem?
Ilyen sztorik jöhetnek. De ha úgy van hogy ismerősnek is volt ilyen sztori jöhet.
2021. júl. 7. 14:44
21/25 anonim válasza:
Én 16 évesen a hosszú sötétszőke hajamat, egyik oldalt felnyírattam, aztán nem sokkal később befestettem fehérre. Azóta így hordom. Mondjuk kissé megritkult a hajam, de azért még mindig tetszik.
19/L
22/25 A kérdező kommentje:
Privátban tudjuk folytatni a beszélgetést ?
2022. jan. 11. 20:08
23/25 anonim válasza:
Nem! Mert egy férfi vagy aki arra v*ri ki
24/25 Minminnie válasza:
Rengetegszer vágtam le itthon, aztán mindig irány a fodrász. Festeni soha nem festettem, de többször vágtam magamnak frufrut, vagy felnyírtam. A barátaim már nem lepődnek meg, ha sapkában ülök
25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó privátban át tudunk menni és ott leírni nekem milyen hajad volt és milyenre javította a fodrász
2022. febr. 27. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!