Lányok! Ti is kísérleteztek fiatalként a hajatokkal?
Gondolok itt arra hogy saját kezűleg, szülő által vagy fodrász vágta.
Nagyon rövidet, tüsi, felnyírt stb.?
Szerettétek vagy sem?
Ilyen sztorik jöhetnek. De ha úgy van hogy ismerősnek is volt ilyen sztori jöhet.
#8vagyok
Ne gondolj nagy "fazonokra"
Annyi volt hogy fogtuk az ollót és csak nyisszantottuk egymás haját
16 évesen, elegem lett a fenékig érő hajamból, és letoltam teljesen kopaszra.
Nagyon jó érzés volt, és azóta sem növesztettem meg hosszúra. Azóta mindenféle tüsi, pixie, gombahaj és max. állig érő frizurákkal szoktam variálni, néha pedig rámjön, hogy megint letolom nullással az egészet (legutóbb tegnap este éppen 🙂). 25/L
Sajnos igen. Titokba jártam iskola után fodrászhoz (még szerencse hogy nem magamnak csináltam) de amikor hazaértem csak a megdöbbent arcokat láttam.
Nem örültek neki hogy hetente változtattam a hajamat tutokba.
Muszáj volt növesztenem mert jártam táncra és ahoz "kellett" a hosszú haj. Aztán nem foglalkoztam vele és levágattam teljesen egyenes fülig érőre.
Azt hagytam nőni majd ilyen nem is tudod hogy hívják amikor elől marad hosszú hátul pedig fokozatosan egyre rövidebb és úgy néz ki mint ha lejtő lenne.
Majd sajnos vagy nem sajnos elérkezett az a pillanat amikor fogadásból ugyan olyan hajat kellett csináltatnom amilyen az elöttem lévő emberé volt.
Nem hiszitek el de egy göndör hajú holgy volt aki volt vagy 60 éves és az a tipikus nagyonrövid nagymama haja volt...
Aztán nekem is dajnos de hát ez van
Sokat tanultam abból az időszakból
Egyfolytában kísérletezem a hajammal. Legutóbb negyven voltam kb. amikor a fejem egyik oldalát letolattam. Aztán a másik felét is, középen egy "tarajjal".
Aztán a tarajt is letoltuk és lett kb. két centi tüsi.
Most 47 vagyok és konszolidált szőke bob hajam van.
Szerintem már így is marad.
16#vagyok
Hű,hát 10eves koromban derékig erő hajam,mellig erőre,később bubira vágattam. Aztán tépett vállig erő lett. 13-15 éves koromig ilyen volt. Aztán megnőtt mellig kb. Most vall alá erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!