Bizonyos programok előtt mindig leborotválom, pl mikor megyek a személyi edzőhöz, vagy buliba, strandra, ilyesmi, szóval ahol nagyon látványos vagy esetleg hozzáérhetnek, akkor mindig biztosra megyek, hogy sima legyen a bőröm. Amúgy alapvetően 3-4 naponta szoktam.
25N
2021. júl. 7. 10:24
12/23 anonim válasza:
Naponta végigmegyek rajta epilálóval.
2021. júl. 7. 11:04
13/23 Metionin válasza:
Olyan 10 naponta. Érdekes módon a lábamon tök lassan nő vissza. Bezzeg a többi helyen :D
2021. júl. 7. 11:11
14/23 anonim válasza:
én csak akkor szoktam borotválni ha túl hosszú az epiláláshoz. de borotva után amúgy 2 nap múlva már látható a szőr a lábamon, ezért nem így szoktam szőrteleníteni
2021. júl. 7. 11:26
15/23 anonim válasza:
2 naponta
2021. júl. 7. 12:42
16/23 anonim válasza:
Sajnos engem erős és sötét lábszőrzettel áldott meg a sors. :)
Ha őszinte akarok lenni, akkor naponta-kétnaponta kellene borotválnom. Egy ideig csináltam, de mostmár elegem van belőle, szóval igénytelen vagy sem, simán kimegyek 5-6 napos lábbal is az utcára. Látszik, de nem érdekel. Persze ha randi van vagy valami olyan program, akkor megyek és babapopsisimává teszem a csülkeimet, de alapvetően boltba menet, vagy barátokkal összezörrenéskor simán hagyom úgy, ahogy van. Inkább a hónalj az, amit minden kimenetelkor borotválok.
Direkt kipróbáltam a gyantát, de 2 hét múlva már látszik rendesen, szóval üdv a szőrösek világában.
2021. júl. 7. 17:26
17/23 anonim válasza:
#16 a gyanta nekem is szörnyű volt, kb olyan hamar jött vissza a szőr mint borotva után. az epilálás sokkal jobb nekem
2021. júl. 7. 17:29
18/23 anonim válasza:
Erős,sötét és sűrű a szőr a lábamon, minden nap, de akár napi 2x is lehetne borotválni, mert a reggeli borotválás, délutánra már borostás. Ennek ellenére nem csinálom napi szinten, 3,4 naponta szoktam, de néha hagyom tovább is. Nem zavar ha borostás, kimegyek úgy utcára, amúgy is jól le vagyok barnulva, így kevésbé feltűnő.
2021. júl. 8. 08:14
19/23 anonim válasza:
mivel elég sűrű és sötét a a szőröm ezért 1-2 naponta de második nap már bök kissé. Van néha, hogy 3 naponta ha sehova se megyek
2021. júl. 8. 17:48
20/23 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem kell, mert kevés szőr van a lábamon, nem feltűnő, viszont akik borotválják, csak egyre erősebb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!