Le akartam gyantázni a nemi szervem, direkt fentebb kezdtem, hogy bajom ne legyen de elrontottam úgy érzem hozzám ragad az alsonemum,tehat légyszi valaki help, hogyan szedjem le a maradék gyantát?🙃
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 21:55
1/5 anonim válasza:
Babaolaj, aztán szappan és víz. Akár több körben, amíg le nem jön. Legközelebbre meg ajánlom a cukorgyantát, azt sokkal könnyebb lemosni, csak víz kell hozzá:)
3/5 anonim válasza:
#2, hülyeséget ír.
A melegtől újra csak felmelegszik, megégeti a bőröd.
Ha nem cukros a gyanta, akkor a víz sem szedi le.
Mentás olaj segíthet a legkönnyebben, de amúgy ha van otthon hintőpor, csak rá kell tenned a gyantás részre, az szépen kirajzolja hol maradt még gyanta. A gyanta felszívja, le tudod dörzsölni, nem fog fájni.
4/5 anonim válasza:
Ha sima gyanta, akkor olajjal, ha cukorgyanta, akkor vízzel is le fog jönni.
5/5 anonim válasza:
Olaj, ha azzal se jön le körömlakklemosó. De azzal csak legvégső esetben mivel nem tesz jót a bőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!