Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha menstruálok gáz kozmetikush...

Ha menstruálok gáz kozmetikushoz menni lábat gyantáztatni?

Figyelt kérdés

Holnap délutánra van időpontontom teljes láb gyantára. Direkt így kértem időpontot mert 27.en kellett volna meg jönnie, meg nekem általában mindig késik sose jön meg hamarabb. Most vagyok leszokoban a borotváról ezért mennék gyantáztatni!

Vagy okosabb lenne új időpontot kérni?

2021. jún. 24. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Mi köze a lábgyantának a menstruációhoz?
2021. jún. 24. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam, hogy gáz így el menni meg ilyenek és ebből kifolyólag merült fel bennem a kérdés.
2021. jún. 24. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Használj tampont és akkor nem veszi észre
2021. jún. 24. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Mi köze a teljes láb gyantának a menstruációhoz? Nő vagyok, régebben jártam is gyantáztatni, de nem értem. :) Maximum ha a bikinivonalad is gyantázzák, és valami hatalmas betétet használsz akkor tudnám elképzelni, hogy kellemetlennek érezheted a helyzetet.
2021. jún. 24. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
tamponnal még a teljes intimgyanta sem gond
2021. jún. 24. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Mielőtt indulsz nyilván fürdesz, aztán felhelyezed a tampont. Semmit nem fog érezni belőle szagra sem és látni sem fogja. Ha betétet használsz vegyél fel francia bugyit.
2021. jún. 24. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem gond, de azt tudni kell, hogy ilyenkor jobban fajhat, erzekenyebb lehetsz.

Persze, nem mindenkinel,de en pl elkovettem ezt a hibat es soha tobbet, azt hittem ott halok meg, pedig egyebkent nem faj ennyire a labamon a gyanta :D

2021. jún. 25. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!