10 perc napozással is lehet barnulni? Random 11:00 és 12:00 között
Figyelt kérdés
Nem érek rá kint lézengeni, de nem akarom hogy hófehér legyen a hasam/hátam.
Elvileg ilyenkor 5 - 6.5-ös az UV.
Nem kenem magam semmivel. 3 napon vagyok túl, de nem nagyon látok változást.
2021. jún. 23. 12:00
1/5 anonim válasza:
Án alig mentem el itthonról, csak egy két körre biciklivel sz árnyas Népliget. Olyn nyári színem lett, amit a korábbi években direkt napozással nem értem el
2/5 anonim válasza:
Akkor a legjobban.De jól kend be magad,mert leégsz.
3/5 anonim válasza:
Lebarnulni lehet, hogy nem fogsz, de olyan szép bőrrákot kaphatsz így, hogy csak na.
4/5 anonim válasza:
Tíz perc alatt 6-os UV mellett biztos, hogy nem fogsz leégni (viszont ahhoz már elegendő, hogy ha rendszeresen ér, elég jól barnulj).
"Nem kenem magam semmivel. 3 napon vagyok túl, de nem nagyon látok változást."
A tartós barnaság egy-két hét késéssel jelentkezik.
5/5 anonim válasza:
"Lebarnulni lehet, hogy nem fogsz, de olyan szép bőrrákot kaphatsz így, hogy csak na."
a bőrrák kialakulása véletlenszerű folyamat bizonyos valószínűségekkel, kockázattal. az pedig tíz perc déli séta esetén elhanyagolható pl. egy átlagos építkezés melósaihoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!