Kb 10 perc szolarium mennyi napozassal er fel?
A bőrödtől függ.
Én 10 perc szolitól leégnék. Tesóm meg szép barna lenne tőle. Bár még az ő kreolabb bőrével sem ajánlatos rögtön 10 percre menni.
A szoláriumtól inkább szürkés, narancsos színed lesz. A napon barnulás sokkal szebb.
De ne a barnulás legyen a legfontosabb, hanem az egészséged. Használj napvédőt, nehogy megpirulj, és ne legyél túl sokat napon.
A napozás híve vagyok, soha nem is mennék szoliba és egy fillért nem költenék rá, mivel a legkevésbé sem lehet egészséges a szolizás...
Inkább bekenem magam egy min. 30 faktoros naptejjel és kint, a tűzó napon barnulok.
Kell a szervezetnek a D-vitamin!
L
Ki kell ábrándítsak mindenkit ugyanis annyira káros már a nap sugárzás hogy a bőrgyógyász(tegnap voltam) azt mondta inkább szoliba menjek mivel az egy fajta szűrt fény. A szoliba nincs UV A a napnak pedig erős az UV A sugárzása. Sajnos az UV B mindkettőben van. De ha már ennyivel is "óvom" a bőröm akkor inkább a szoli.
Az hogy 10 perc kinek mennyi az nyilván bőr függő. Nekem 10 perc szoli kb 40 perc napozással ér fel.
Az én bőröm a szolitól sokkal szebb simább. Bronzosság terén pedig nem látok külömbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!