Szerintetek gáz ha egy huszonéves felnőttnek ilyen halvány rózsaszín haja van?
Rólam van szó.24 vagyok lány.
Szeretnék majd színes hajat és az ilyen pasztelles halvány rózsaszínt néztem ki, de a frizura sima maradna azaz sima egyenes frufruval így azért nem olyan extrém talán se vad de mégis szolid.
Nem olyan munkahelyeken dolgoztam eddig ahol lett volna bármi dresszkód sőt ahol dolgoztam ott több dolgozónak is volt jobbnál jobb extrém színű haja. Én nagyon fiatalos vagyok, sokan nem is gondolnak felnőttnek az arcom miatt is. Talán ez azért jó most. :D
Régen mindig azon izgultam ki mit gondol rólam, a külsőmről hogy röhejes vagyok és kinevetnek vagy ilyesmi de mára kinőttem és belevágok ilyen dolgokba de azért rákérdezek csak kíváncsiságként ki mit gondolna:).
Amúgy ilyesmire gondoltam csak rövidebbre picit olyan váll alatt kicsivel: [link]
Nem vagyok tetőtől talpig rózsaszín szóval ne egyből erre gondoljatok csak a hajam lenne az.
Ez ilyen anime haj :D
De amúgy nem gáz, csak van akinek egy kicsit furcsa.
1.kinek mi ugye :D
nem mindenki néz animét, én nézek igaz de nekem nem egyből arra szociál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!