Hogy hozzam rendbe a hullámos hajamat és a bőrömet?
A sok vasalás leégette a hajad végét, am nekem is kb ìgy állt a hajam, nekem is hullámos, sőt inkább lokni, az enyém a szőkítéstől ment galyra, én levágattam, hogy csak az egészséges rész maradjon meg, én head and sholders argán olajos sampont használok, de előtte egy szintén ugyanolyan head and shoulders előmosó sampont is, meg hajbalzsamot. A bőr problémára caak annyit tudok mondani, hogy egyszer menj el egy kozmetikushoz egy arc tisztításra, majd kérd ki a véleményét, hogy mit/miket ajánl stb, mivel ők értenek szinte a legjobban a bőrhöz vagy egy magán bőrgyógyászhoz is elmehetsz, de valszeg szterpidos kenőcsöket fog felírni (nekem is ez volt, csak én nem a pattanásaim miatt mentem el egyhez).
A hajhoz még tudok ajánlani hajolajat, amik táplálják a hajat, fényes lesz tőlük és nem szárad majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!