S. O. S eredetileg barna hajú, de szőkére festett lányok válaszát várom. Mit ajánlanátok?
Eredetileg közép barna a hajam, de szőkére van festve, jelenleg itthon festem, de sokáig fodrász csinálja, már megvan a szép világosszőke alapszíne, de a lenövésemmel sajnos nem tudok mit kezdeni, sokminden próbáltam már de egyik sem lett az az igazán szép szőke, nem szeretném szívatni és utána festeni a hajtövem.
Nektek mi vált be, léci segítsetek mert már kezdek belefáradni a próbálgatásba..
Előre is köszi
Hát ez attól függ hogy mivel festetted te. Ammónia mentes hajestékkel? Mert az olyanok sz*rt sem érnek. Próbáltam már millió félét én is. Ugyan úgy közép barna a hajam eredeti színe és szőkére van festve. Milyen szőke a hajad? Ajánlanék neked pár jóféle hajfestéket ami nekem is bevált.
Ha gondolod írj e-mailt. Segítek. Mellesleg minden barátnőmnek és ismerősnek én festem, vágom a haját, és nincs panasz. ;)
Én eddig is olyannal festettem amibe volt ammónia, de egy kicsit mindig barnás vagy sárgás lett a töve.
Szerinted mi használna, leírnád a nevét és a kódját?
Nagyon sokat segítenél vele..
Garnielt nézd meg. Abool is a szőkét és a 111est.
Én azt használom.
Az a legjobb.
De palettet sose használj. Az a legrosszabb.
Én a fodrász kellékesben vettem, a márkájára már nem emlékszem de ha bemész és megmondod, h ilyet szeretnél akkor segítenek.
Ja, meg van olyan is amit 1 liter vízben kell feloldani és utána csak leöblíteni. A márkára sajna már nem emlékszem.
Én most pl palette szőkítő spray használok ez is nagyon jó.
azért nem mindegy hogy milyen szőkét szeretnél elérni.
én csak szőkítöport használok. festéket nem. így mindig szép szőke.
de ésszerű lenne megkérdezni a fodrászt aki eddig csinálta hogy mit használt és továbbra is azt használnád csak épp otthon magadnak kennéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!