Csak a dagadt lányoknak szokott kidörzsölődni a combjuk
járáskor?
Figyelt kérdés
Tudjátok amikor piros lesz amiatt,mert összeér a combotok
2021. jún. 18. 15:58
1/9 anonim válasza:
Nem, a nem feltétlenül túlsúlyos, de nagyobb comb lányoknak is kidörzsölődhet
2021. jún. 18. 15:59
2/9 anonim válasza:
Testalkat kérdése, van olyan ismerősöm, aki vékony és mégis összeér a combja.
2021. jún. 18. 16:14
3/9 anonim válasza:
Nem. Azoknak is simán összeérthet a combjuk, akik vékonyak, de keskeny a csípőjük.
2021. jún. 18. 16:20
4/9 anonim válasza:
azoknak dörzsölődik ki akiknek összeér, súlytól független
.
.
.
ezt a dagadtozást pedig abba lehetne már hagyni, ennyi tiszteletet adhatnál a másiknak, hogy nem szólod le a testalkatát, számos más megnevezés van rá🤦♀️
2021. jún. 18. 18:24
5/9 anonim válasza:
Talán attól soványabbak lesznek, ha máshogy hívja őket...?
Ne értsd félre, nem bátorítok senkit mások direkt sértegetésére, csak egyszerűen a hideg ráz a túltolt politikai korrektségtől manapság. (Mellesleg a kérdés eredetije is egy több, mint 150 kilót nyomó kollégámtól származik: valami kisgyerek rácsodálkozott az utcán, hogy mekkora hasa van neki, az anyját ezért azonnal ki is verte a hideg verejték és elkezdte csitítani a gyereket, mire csak annyit mondott a nőtől, hogy ha nem mondja a kissrác, akkor attól még nem lesz kisebb a hasa.)
2021. jún. 18. 19:13
6/9 anonim válasza:
Hát nekem összeér ha hízok, és nem ér össze ha lefogyok. Voltam 60 és 90 kiló is, oda-vissza többször sajnos, tapasztalat.
2021. jún. 18. 21:01
7/9 anonim válasza:
Nekem is összeér, mindig is így volt, de sosem dörzsölődött ki. Csak hogy legyen ellenpélda :D
2021. jún. 18. 22:34
8/9 anonim válasza:
Nekem 85kg val összeért , gondoltam ha lefogyok jobb lesz... 60kg val is ugyanúgy 😀 nem értem pedig centik mentek el úgy látszik ilyen az alkatom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!