Lányok, ti hogyan vennétek rá tapintatosan a barátotokat, hogy borotválja a hónalját?
Nem arról van szó, hogy izzadtságszaga lenne, mert nagyon tiszta és igényes, folyton mosakszik és keni magát dezodorral, de akkor is valahogy nekem nem tetszik a "hónaljkutya"...
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a mániámmal??
Hát egy normális kapcsolatban szerintem nem ügy az ilyen.
"Béla, nem borotválnád le a hónaljad? Nekem úgy jobban tetszene és lehet neked is kényelmesebb lenne. Köszi."
Ha ez nem megy, akkor a fontosabb kérdéseket hogy beszélitek meg?
"Béla, vágd már le a hónaljkutyád mert rohadtul irritál és szerintem gusztustalan"-Legalábbis nekem ez elég lenne ha csaj aki ölelget meg velem alszik ennyit mondana, nem kell ezt túl bonyolítani elvégre a párodról van, ha ilyen dologgal tapintatosnak kell lenni akkor nagyon érzékeny lehet szegényke...
Fiú vagyok, remélem az én véleményem is számít :)
Nem vagy egyedül, manapság már nagyon elterjedt ez a fajta testképzavar is, hála a divatirányzatok szokásos agymosásának.
Én össze se jönnék borotvált hónaljú pasassal, nemcsak mert a szellőzés hiánya miatt jóval esélyesebb, hogy mindenféle parazita éljen a hónalján, de ha valaki ilyen szinten manipulálható kétperces divatirányzatok által, az nekem nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!