Segszőrt hogy szeditek le? Nekem nem esik kezemre, és nagyon undorrító
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 19:02
11/18 A kérdező kommentje:
Komolyan nem férek oda, pedig kövér sem vagyok. El nem tudom képzelni, nekem nem megy. Hogy hajoltok, merre, honnan közelítetek? Most vettem a borotvát új és minőségi.
2021. jún. 15. 09:09
12/18 anonim válasza:
Én behajolok előre a lábam közé kb :D egyik farpofámat "elhúzom" és borotvával óvatosan leszedem azon az oldalon, amelyiket elhúztam. Utána fordítva.
13/18 anonim válasza:
Próbáld esetleg guggolva. Jobb farpofát kihúzod, jobbról borotválod. Aztán ugyanez balról.
Krémet nem szabad oda kenni semmiképp!
Kozmetika egyébként miért nem jöhet szóba? Gyantával pikk-pakk lekapják ott is, ha kéred.
Esetleg, ha otthon használsz gyantát, azzal megpróbálhatod magadnak is, bár, ha még nem csináltad, akkor elsőre lehet, hogy elég necces kivitelezni.
14/18 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Kozmetikushoz nem merek ezzel fordulni, mert hiába vállal valaki ilyet is, nekem rohadt ciki odamenni, hogy szőrös a seggem és szeretném legyantáztatni... Viszont magamnak nem tudom normálisan leszedni.
15/18 A kérdező kommentje:
12-es! Nem a fenékről van szó, hanem a hajlatban!
Kozmetikus nincs mindig amikor szükséges, nameg én borotválom a lábam, csak azért odamenni meg annyira nem jó, akkor már szeretném magamnak letudni, másnak is sikerül.
2021. jún. 15. 13:55
16/18 anonim válasza:
Arról beszéltem... 12es voltam
17/18 anonim válasza:
Mit sipítozol? Kend be szőrtelenítővel!
18/18 anonim válasza:
Nemtudom nekem a segglukamon nincsen szőr. A fenekem belső felén meg nyilván borotvával. Meg van még gyanta, szőrtelenítő krém stb. Elég modern világot élünk már, hogy meg tudd oldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!