Fodraszkellekes szőkítők?
Figyelt kérdés
Melyik jó minőségi szokito ami nem fogja annyira szét roncsolni a hajam mint pl egy kallosos🙁
Most van benne közép barnatol, vörös, szoke szín a hajamba. Világos barnát szeretnek
Nem kerek olyan kommenteket hogy “inkább menj el fodrászhoz” koszi🙂
2021. jún. 6. 22:44
11/16 A kérdező kommentje:
7,8
2021. jún. 7. 14:34
12/16 anonim válasza:
Szerintem 1 világosítás elég lesz ha világos barnát szeretnél. Maximum még javítgatni kell 1-1 tincset. Ja még annyi, hogy én úgy csináltam hogy felosztottam tincsekre a hajam és mivel sok anyagom volt ezért bőven raktam rá, nem szabad sajnálni mert így tudsz egyenletesen dolgozni, utána pedig fóliába csomagoltam külön a tincseket.
13/16 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy veszek mellir sapkát és úgy kezdem el kiszokiteni
2021. jún. 7. 15:26
14/16 anonim válasza:
Ahogy gondolod. De azt írtad sok féle színű most a hajad. Jó ötlet melírral fokozni még a rendetlenséget?
15/16 A kérdező kommentje:
Nem merem telibe az egészet mert nagyon felek attól hogy ki hullik. Már szinte fele annyi hajam van mint régen mondjuk így sem kevés a hajam de azért nem szeretném ha kihullana
2021. jún. 7. 16:22
16/16 anonim válasza:
értem, hogy nem kérsz ilyen kommenteket, de őszintén jó szándékból mondom, ha azt mondod, hogy sokszínű a hajad és így is roncsolódott meg kevesebb van belőle, akkor ha nem is mész fodrászhoz, de kérj segítséget olyantól, aki már többször szőkített hajat anélkül, hogy leégette volna, mert nagyon csúnyán el lehet rontani, minden hajszerkezet máshogy bírja. én fél éve nagyon megszenvedtem ezzel és utána ugyanúgy fodrász lett a vége, csak már nem tudott vele mit kezdeni, mert én elrontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!