Fodrászkellékesben vett szőkítőpor + oxi hatásosabb mint a dobozos szőkítők?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 21:10
1/2 anonim válasza:
Dobozos szőkítővel nekem az a bajom, hogy amit néztem arra nem is volt ráírva hogy milyen oxi van benne. Így most honnan kéne tudnom hogy melyiket vegyem? Fodrászkellékesben ilyen nincs. Ott a szőkítőporhoz megveszem a 12% oximat ahogy nekem kell, a festékhez meg a 6% oximat, és tökéletes minden. És még olcsóbb is.
2/2 anonim válasza:
Én még dobozos, lakossági szőkítőporral nem találkoztam. Nem a sima szőke hajfestékekre gondolsz, amihez mindent csomagolnak (otthoni használatra)? Azokhoz tényleg nem írják oda, hogy milyen oxit adnak a festékhez. Annál tényleg jobb a fodrászkellékes, viszont a lakosságinak éppen az a lényege, hogy ne kelljen érteni a hajfestéshez, csak betartani az utasítást, és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!