Pattanásos illetve mitesszeres bőrre milyen bőrápolási rutint a legjobb használni?
Jaj, ennyi hámlasztó nem kell a bőrödre.
Vannak az Aha és BHA hámlasztók. Az AHA az a glikolsav például, a BHA a szalicilsav. Tehát ebből a háromból válassz ki egyet amit használni fogsz, mert ennyi hámlasztóval csak kárt teszel. Hámlasztót heti 1-2x lehet használni. Glikolsavat többször is, de ezt a testedre is tudod kenni, ha mondjuk nem szeretnél kipattogni borotválkozas után. A retinolt a hámlasztóval együtt nem lehet használni. Szóval két külön napon használd ezeket.
Az arctisztítóról nem írtál, de az is nagyon fontos hogy reggel este meglegyen.
Egyszerű ha zsíros a böröd patti mitesszer akár akné is van akkor BHA mert ez a pórusok mélyén tisztítja a trutyit ami ott van.
Én amikor AHA savra váltottam már nem láttam olyan szép hámlasztást a zsíros problémás börömön mint a BHA és azzal elég is volt heti egyszer.
Niacinamide 10% esti rutinba hidratáló előtt alap szérum.
Illetve ha már van tapasztalatod hámlasztásban akkor miután este felkented a hámlasztódat 15 perc után mehet a nia is mert ezek jó kombók problémás börön aztán lezárod hidratálóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!