Hogyan fogadjam el hogy 23 éves férfiként kopaszodom?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem látszik csak én érzékelem, de folyamatosan nő a V-alak a homlokom felett. Tudnátok írni kopaszodással kapcsolatos pozitívumokat, esetleg lányok nektek mennyire számít hogy milyen a haja egy férfinak?
Apám is kopaszodott, de ő 28 éves korában, ha apámhoz hasonlóan fogok kinézni akkor úgy fogok kinézni mint Louis De Funes.
Esetleg tudnátok hasonló híres embereket írni akik kopaszok voltak?
Nagypapámnak 28 évesen már felül nem volt haja. Ennek ellenére volt felesége, született 3 gyermeke, meg 6 unokája, és köztiszteletben álló ember volt.
Nekem sem tetszik, hogy kopaszodok, de látod, ettől még nem dől össze a világ, és azért Louis de Funes sem volt egy elveszett ember. ;)
2021. jún. 6. 01:01
2/12 anonim válasza:
A csajok szeretik a kopasz csávókat. Vágasd le rövidre, aztán nézd meg hogy áll, tetszik - e neked, aztán meglátod.
2021. jún. 6. 01:27
3/12 anonim válasza:
Én saját tapasztalatból mondom, hogy kopasznak lenni jó. Azt tudom ajánlani, hogy menj elébe a kopaszodásnak, és borotváld le mielőbb az egészet. Egy kis sport és magabiztosság még mellé, és nyerő leszel a csajoknál. Nekem sokkal nagyobb sikerem van náluk, amióta tükörkopaszra borotválom a fejem. Egyébként szintén kezdődő kopaszodás miatt döntöttem így, de ma már azt sajnálom, hogy nem tettem meg már hamarabb.
2021. jún. 6. 07:36
4/12 anonim válasza:
Hát így jártál, de azért csak fog jutni valaki. N
2021. jún. 6. 08:30
5/12 anonim válasza:
Ha nagyon béna a hajvonalad így, akkor borotváld le az egészet.
De különben meg attól hogy ronda a hajad, még lehetsz kedves, kiegyensúlyozott, tiszteletreméltó ember, sőt még boldog is.
(Együtt érzek veled, nekem sajnos lányként olyan a hajvonalam, mint amikor a pasik elkezdenek kopaszodni, szóval nagyon béna. És nem kopaszodás, egyszerűen csak így nő a hajam.)
2021. jún. 6. 08:33
6/12 anonim válasza:
Mi nők tudjuk, hogy a férfiak nagy százaléka kopaszodik, ez az élet rendje. Párom 30 éves, félül már nagyon kevés haja van, én vagyok a fodrásza, ugy vágom, hogy felul hosszabb legyen 12 mm körül, míg alul 3-4 mm és úgy annyira nem vészes. Azt sosem ertettem, hogy valaki miért vágja le ez miatt kopaszra, az szerintem nsgyon béna.
2021. jún. 6. 08:53
7/12 anonim válasza:
Csak azok más idők voltak egyes válaszoló.
2021. jún. 6. 08:54
8/12 anonim válasza:
Most is ugyanúgy működik. Kollégám évek óta kopasz felül, 32 éves, senkit nem zavar.
Több unokatesómnak is elfogyott a haja 25 éves korukra. Levágták rövidre(nem full kopasz, kis tüsi megmaradt), borostát növesztettek és eskü jobban áll nekik, mint anno a hosszú haj. Sőt, a kopaszodó hajnál bármikor jobb a kopasz, hidd el.
2021. jún. 6. 10:16
10/12 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és kopaszodom,azt mondom addig szerencsénk van amíg a felèig megvan,addig egy jó fodrász tök jól meg tudja csinálni. Ha meg már nagyon nagy lenne,akkor vagy leborotválom teljesen,sokaknál az is nagyon jól áll.De még ott az esély a hajtetoválásra vagy a hajbeültetésre is,meg elvileg fèrfi felragasztható paróka is van,bár én magyarországon nem nagyon láttam. Én vettem a dmbe alpecin tuning sampont,az hosszabbítja a kopaszodás folyamatát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!