A fodrász nagyon elrontotta a hajam?
Az én fodrászom akihez járni szoktam ki ment Németországba.
Tegnap voltam egy másik fodrásznál és a derék alá (72 cm) érő hajamból egy nyisszantásra levágott 30 centit.
Én azt mondtam neki,hogy vágjon belőle 3 max 5 centit.Fésűlte hátra és közben fecsegett a telefonján amit a vállaval tartott a füléhez.B@$zott figyelni,hogy mit mondok neki. Összefogta és nyirbálni kezdte,mire észre vettem ,már jócskán hiányzott a hajamból. Azonnal szóltam,hogy mi a fenét csinál? Mire ő azt állította,hogy én mondtam neki,hogy ennyit vágjon. Miután szét barmolta a hajam,ismét meg kérdezte,"na akkor most hogy legyen?" Köpni,nyelni nem tudtam,elszorult a torkom és nyeltem a kömmyeimet.Alig tudtam ki nyögni,hogy ha már bele vágott akkor legyen rövidebb.Erre ő "na ugye az előbb is ezt mondta!" Nóta végén lapockámig ér a hajam. Mondtam neki,hogy nem fizetem ki ,mert tulajdon képpen megcsonkított. Hiába mondtam neki,hogy telefonálás közbe nem lehet hajat vágni stb...
Eljöttem fizetés nélkül.Fejelentéssel fenyegetett. Ém meg azzal ,hogy pofán vágom.
Kérdésem az,hogy utólag mit lehet csinálni? Lehet bajom abból,hogy fizetés nélkül leléptem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!