Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrász nagyon elrontotta a...

A fodrász nagyon elrontotta a hajam?

Figyelt kérdés

Az én fodrászom akihez járni szoktam ki ment Németországba.

Tegnap voltam egy másik fodrásznál és a derék alá (72 cm) érő hajamból egy nyisszantásra levágott 30 centit.

Én azt mondtam neki,hogy vágjon belőle 3 max 5 centit.Fésűlte hátra és közben fecsegett a telefonján amit a vállaval tartott a füléhez.B@$zott figyelni,hogy mit mondok neki. Összefogta és nyirbálni kezdte,mire észre vettem ,már jócskán hiányzott a hajamból. Azonnal szóltam,hogy mi a fenét csinál? Mire ő azt állította,hogy én mondtam neki,hogy ennyit vágjon. Miután szét barmolta a hajam,ismét meg kérdezte,"na akkor most hogy legyen?" Köpni,nyelni nem tudtam,elszorult a torkom és nyeltem a kömmyeimet.Alig tudtam ki nyögni,hogy ha már bele vágott akkor legyen rövidebb.Erre ő "na ugye az előbb is ezt mondta!" Nóta végén lapockámig ér a hajam. Mondtam neki,hogy nem fizetem ki ,mert tulajdon képpen megcsonkított. Hiába mondtam neki,hogy telefonálás közbe nem lehet hajat vágni stb...

Eljöttem fizetés nélkül.Fejelentéssel fenyegetett. Ém meg azzal ,hogy pofán vágom.

Kérdésem az,hogy utólag mit lehet csinálni? Lehet bajom abból,hogy fizetés nélkül leléptem?

2021. máj. 28. 07:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Semmi bajod nem lehet. Nem adott nyugtát, nincs mivel bizonyítania, ezt lehetetlen. Rendőrség kineveti.
2021. jún. 1. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod belőle, jól tetted, hogy nem fizetted ki. Sajnos a fodrászok nagy része így működik, hogy nem érdekli mit csinál a hajaddal, nyiszálnak valamit, a legtöbb vendég nem mer szólni csak fizet szó nélkül aztán növeszti vissza a haját évekig. Sokan azt hiszik, hogy a hosszú hajnál úgyse számít ha többet vág, mert úgyis van még sok... viszont a hosszú hajat lehet ám csak igazán elrontani, hiszen a haj 1 centit nő havonta, tehát a hibákat is nehezebb visszanöveszteni, mint egy rövidebb hajnál, ráadásul ha a hosszún elrontott vágást kell javítani, akkor ott megintcsak akár 10 centit is le kell vágni a többi részből. Vicc, hogy még ő van felháborodva, hogy nem akarsz fizetni, amiért tönkretette a hajad. Nekik kéne fizetni ilyen esetben vagy felelősségre vonni őket, akár feljelentéssel (amivel még ő fenyegetőzött), csak sajnos ez jogilag nem működik, kb. kiröhögnének vele, hogy az csak haj. Ezzel a fodrászok is tisztában vannak, hogy nem lehet őket felelősségre vonni a munkájuk után, pedig egy rossz hajvágás tényleg olyan érzés, mint a csonkítás és kihat az ember önképére, hiszen a megjelenésed része, amin aztán jó sok ideig nem tudsz változtatni...
2022. márc. 24. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!