Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fodrász nagyon elrontotta a...

A fodrász nagyon elrontotta a hajam?

Figyelt kérdés

Az én fodrászom akihez járni szoktam ki ment Németországba.

Tegnap voltam egy másik fodrásznál és a derék alá (72 cm) érő hajamból egy nyisszantásra levágott 30 centit.

Én azt mondtam neki,hogy vágjon belőle 3 max 5 centit.Fésűlte hátra és közben fecsegett a telefonján amit a vállaval tartott a füléhez.B@$zott figyelni,hogy mit mondok neki. Összefogta és nyirbálni kezdte,mire észre vettem ,már jócskán hiányzott a hajamból. Azonnal szóltam,hogy mi a fenét csinál? Mire ő azt állította,hogy én mondtam neki,hogy ennyit vágjon. Miután szét barmolta a hajam,ismét meg kérdezte,"na akkor most hogy legyen?" Köpni,nyelni nem tudtam,elszorult a torkom és nyeltem a kömmyeimet.Alig tudtam ki nyögni,hogy ha már bele vágott akkor legyen rövidebb.Erre ő "na ugye az előbb is ezt mondta!" Nóta végén lapockámig ér a hajam. Mondtam neki,hogy nem fizetem ki ,mert tulajdon képpen megcsonkított. Hiába mondtam neki,hogy telefonálás közbe nem lehet hajat vágni stb...

Eljöttem fizetés nélkül.Fejelentéssel fenyegetett. Ém meg azzal ,hogy pofán vágom.

Kérdésem az,hogy utólag mit lehet csinálni? Lehet bajom abból,hogy fizetés nélkül leléptem?

2021. máj. 28. 07:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
B@rom állat fodrász. Az a baj a fodrász valószínüleg éllhet a feljelentés lehetőségével,mivel szolgáltatást nyújt.
2021. máj. 28. 07:22
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
90%
Utólag szerintem a hírnevét megsemmisíteni közösségi oldalakon. No ezt lehet.
2021. máj. 28. 07:23
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Én mindenképp feltenném ezt az oldalára, helyi facebookos csoportokba.

Nem tudom ilyennel lehet-e fogyasztóvédelemnél jelenteni

2021. máj. 28. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
7%

nem értem miért kell belebetegedni egy hajvágásba, oké nem ezt akartad és én teljesen megértem hogy nem akartál érte fizetni, szerintem ez teljesen jogos részedről. de nem leégette a hajad, nem tette tönkre a fejbőröd, semmi maradandó kárt nem csinált, csak több hajat vágott mint kellett volna. majd visszanő.

amúgy hírnevét ronthatod, az ilyen felelőtlen nem is érdemli meg a vendéget

2021. máj. 28. 08:42
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Leírod a szalon nevèt? Csak hogy mi is tudjuk hova nem szabad mennünk. Az ilyentől azonnal elvennèm a fodrász papírt. Mi az hogy telefonàl közben? Ez nagyon gáz...
2021. máj. 28. 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

4-es válaszoló:

30 centi kb két év mire visszanő. (nyilván valamelyest egyén függő is)

Azért ez érthető ha megviseli az embert.

Kérdező:

Nem a pofán vágással kellett volna fenyegetőzni, akkor is ha feldúlt az egész. Határozattan, de meg kellett volna mondanod, hogy a kapott szolgáltatás nem a megbeszéltek alapján történt, amiből neked úgymond hosszabb távú károd is keletkezett, mert ez nem fog két hónap múlva ugyanolyan hosszú lenni, úgyhogy ne fenyegessen feljelentéssel.

Egyébként teljesen megértem a felháborodásod, nekem is lett már elbaszva hajvágás szintén hosszú hajból.

2021. máj. 28. 12:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Baján van a fodrász üzlet. Nem szeretném nyilvánosságra hozni az üzletet. Az üzletben többen is dolgoznak. Körmös,kozmetikus.+ még egy fodrász,aki pont nem volt bent.
2021. máj. 28. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen megértem, az a baj ha feljelent bizonyítsd be hogy te csak pár centit kértél, itt a te szavad lesz az övé ellen, ráadásul lehet azzal jön majd hogy hát miután ő belevágott már jó volt úgy is. Szerintem is nyugodtan írj pár lehúzó értékelést róla, ez egy bunkó paraszt, már magában az hogy hajvágás közben telefonál. Jó megértem ha fontos hívása van vagy valami de akkor meg mondja hogy egy perc és jön és vegye fel de közben ne nyírbáljon félig odafigyelve.
2021. máj. 29. 08:27
 9/12 anonim válasza:
100%

Én is nehezen bízok meg másban.. pont emiatt mert félek elrontja, vagy nem annyit vág amennyit kértem.

Havonta legalább 1, maximum 2cm-t ha tud nőni a hajad.

A hajnövekedést serkentő kapszulák, meg pont olyanok, hogy valakinek használ, valakinek nem.

Egyénfüggő.

Én a helyedben adnék egy ilyen kúrának esélyt, hátha neked is bevállik, hogy újra hosszabb legyen a hajkoronád.

Sajnos a Te szavad, a fodrász ellen "nem sokat" ér.

Mármint, érni ér, csak mondok egy példát.

Ha full szűz a hajad és első festés előtt állsz, és aláíratnak veled egy szerződést, amiben ott van, hogy beleegyezel, és a bőrpróbát (allergiás reakciók miatt szokták, vagyis elvileg kötelező lenne) kihagyod saját felelősségedre , akkor ő mentesül a felelősség alól úgymond.

Ilyen ugye egy hajvágásnál nem igazán szükséges, mert nem kémiai beavatkozás történt.

2021. máj. 31. 19:30
 10/12 anonim válasza:
75%

Emiatt nem tudod felelősségre vonni, nem tudod bizonyítani, hogy Te csak 3 centit szerettél volna vágatni, vagy hogy a szolgáltatás közben tényleg telefonált-e.

Ha tartózkodott más is rajtad az üzletben. (mint a kollégái, vagy esetleg valaki ismerősöd, ő alátudja támasztani)

2021. máj. 31. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!