Mit tegyek h sűrübb legyen a hajam? Regen nagyon sűrű volt, de kb egy éve eszre vettem h kevesebb van, ilettve a homlokom 2 szélén meg is jelent ez a jellegzetes kopaszodás.
Ezzel meg is békéltem már.
Viszont szeretném ha a tobbi részén a fejemnek ugyan annyi haj lenne mint regen.vagy legalabb ennel tobb.
Es eszrevettem hogy mintha hámlana a fejborom a. Lehetseges hogy ez kozrejatszik abban hogy kevesebb hajam van?
Mot javasoltok?
Nő vagy vagy férfi? Hány éves?
Nagyon sok mindentől függ ez.
Csak néhány példa:
-vitaminhiány
-stresszes időszak
-túl sok gyógyszer pl fájdalomcsillapító szedése
-rossz sampon
-költözés miatt (több szmog vagy rosszabb a víz minősége)
-örökletes dolog
-öregszel
Jajj kimaradtak igen
Novemberen toltom a 20-at
Es fiu vagyok
Ez a háromszög alaku kopaszodás jelen van edasapamnal is.
De nemhinnem h mar 19 evesen ritkulnia kellene a hajamnak :/
Amugy nem koltoztem, nem szedek gyogyszert.
Talan a stressz, mivel idén érettségiztem, illetve felveteliztem egyetemre
Fiatal vagy még, férfiaknál általában 30-40 között szokott megkezdődni a kopaszodás amit írsz.
Ha végzős vagy akkor elég valószínű hogy az érettségi meg egyetemi felvételi miatti stressz okozza nálad a hajhullást.
Menj el gyógyszertárba és kérj vitamint.
Ha kb fél év múlva is, mire lecseng ez a stresszes időszak is azt érzed hogy nagyon hullik a hajad, akkor érdemes elmenni orvoshoz, lehet hogy más betegség áll a háttérben és annak a tünete. (akár fogszuvasodás is lehet, bármi, érdemes dokihoz menni kideríteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!