Kopasz férfitársaim! Most készülök belépni közétek. Ellátnátok 1-2 tanáccsal? Hogy pl ti hány naponta, hogyan, mivel mennyire vágjátok le? És miért döntöttetek a kopaszság mellett?
Én azért döntöttem úgy, mert rikás hajam van, nagyon világos, amiért gúnyoltak is.
Kissebb korromban meg göndörebb voltam mint egy lány, de erre a tini, fiatal felnőtt koromra nem maradt semmi, hanem ilyen össze-vissza álló meg néha hullámosságát, göndörségét megmutatni akaró "csömbölék".
Na meg lassan, de elkezdtem kopaszodni is bár a fodrászaim véleménye megoszik. De végeredményben nagyon hitvány hajam van.
A másik meg, hogy nagyon világos a bőröm is, meg érzékeny.
Mit érdemes venni/ tenni emiatt?
Köszönöm a válaszokat.
Hasznos a link.
De még egyéni történetek, praktikák jöhetnek.
Meg. :D
Meg meg is lep, hogy nullással is leszedve milyen gyorsan nő a haj, szinte 2. nap már tüskés, 3.ra meg még jobban.:D
Megszoktam.
Bár borotvát egyelőre hanyagolom, mert írtam(?) full fehér vagyok meg érzékeny bőrű. Meg az egyik hozzszólónak is igaza van, főleg előbbiek miatt is, hgy talán nem nyáron kéne ezt elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!