Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van végleges szőrtelenítés?

Van végleges szőrtelenítés?

Figyelt kérdés

Ha véglegesen nem is de hosszabb időre el lehet azt érni hogy ne nőjön szőr intim területen szeretném ezt elérni, milyen megoldás van rá hol csinálnak olyat és kb mennyi? Minden képen szakemberrel szeretném megcsináltatni nem szeretnék bármit is elrontani.

(férfi)

2021. máj. 25. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Végleges nincs. A lézer pár évre tartós.
2021. máj. 25. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Végleges, csak akkor van, hogyha egyesével kiműtöd az összes szőrtüszőt magadból 😅😆 ami persze szinte lehetetlen és ne csináld ( csak poén) amúgy véglegesen nem lehet szőrteleníteni
2021. máj. 25. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
1. Pár évre?! Drága dolog?
2021. máj. 25. 23:24
 4/6 A kérdező kommentje:
3. Utánna néztem tessék: [link] úgy van hogy minden testrész más-más ár kategóriában van
2021. máj. 26. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Inkább akkor gyanta meg wax vagy mi a fene ez a cuccos...

Egyék meg a lézerüket,de komolyan.

2021. máj. 26. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Igen és igen: pár évig tart a hatása, és elég drága, igen. Én az egyik testrészemet amúgy pont a Bársonynál kezeltettem, amit linkelt a kérdező. Annál vannak azért olcsóbb helyek.
2021. máj. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!