Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segített a ricinusolaj a...

Segített a ricinusolaj a hajnövekedésben vagy nem?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy üveggel, de nem tudom van-e valami mellékhatása ha felkenem a hajamra(fejbőrre). Volt olyan akinek hullott tőle a haja? vagy mindenkinek csak segített (gyorsabb növekedés stb)? Olvastam már amiket írtak az olajjal kapcsolatban, viszont csak jókat láttam :)
2010. aug. 24. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én is örülnék ha végre ez segítene. Már teljesen feladtam a reményt, hogy valaha szép hosszú hajam lesz.

2 éve növesztem, alig nőtt eddig..

Pedig szedtem Biovannet, Bano calcium kovaföld kapszulát, ettem élesztőt, de semmi.

Már egy éve nem vasalom, rendszeresen vágok a végéből, ebben az évben csak 2x festettem be. Meg ma vettem Revalidot is... Hátha ... De már nem reménykedek :(

2010. aug. 24. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
én egyszerübben használtam nem fültisztitóval mert az csak beissza, egy szempillasrirált kerestem amit már nem használok, megmostam megszáradt és azzal kentem mintha festék lenne, én nem mostam le soha
2010. aug. 24. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is köszönöm. :)

És sok sikert Neked!

2010. aug. 24. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!