Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segített a ricinusolaj a...

Segített a ricinusolaj a hajnövekedésben vagy nem?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy üveggel, de nem tudom van-e valami mellékhatása ha felkenem a hajamra(fejbőrre). Volt olyan akinek hullott tőle a haja? vagy mindenkinek csak segített (gyorsabb növekedés stb)? Olvastam már amiket írtak az olajjal kapcsolatban, viszont csak jókat láttam :)
2010. aug. 24. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Segített. Jó táplált a haj, így nem törik le a vége, ezért hamarabb megnő. Rákened, rajta tartod, később (1/2 - 4 óra) lemosod.
2010. aug. 24. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:

én a szempillámra használtam, de nekem nem tűnt fel semmi változás

hajra hogyan kell pontosan használni? vizes-száraz hajra? csak hajtőre vagy egész haj?

2010. aug. 24. 14:17
 3/13 A kérdező kommentje:

Én ezt találtam ;

Hajpakolás (ricinusolaj + tojássárgája):

a tojássárgájához, melyről leválasztottuk a vékony hártyát is, cseppenként hozzákeverjük a ricinusolajat, úgy, mintha majonézt készítenénk, egészen addig, amíg kemény állagú krémet kapunk. Ezt a pakolást egyszeri hajmosás után felvisszük a törülközővel alaposan megtörölt, de még nedves hajra, és jól belemasszírozzuk a fejbőrbe, fésűvel kihúzzuk a hajszálakra, koncentrálva a hajvégekre. Ezt követően betekerjük a fejünket folpackkal, és rácsavarunk egy törülközőt (ezt hívjuk dunsztolásnak). 15-20 percig hagyjuk hatni a pakolást, majd samponnal újra megmossuk a hajunkat.

Csak félek rákenni a hajamra :)

Meg itt láttam egy lány írását + képeit, azért kaptam kedvet hozzá.

[link]

Nekem meg egész nyáron, június végétől, 1 centit nőtt a hajam. :(

2010. aug. 24. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Hajra nem probaltam.

De elozo valaszolonak: A szempillara legalabb harom hetig, minden este kell hasznalnod, hogy hasson. Eloszor a pillak hosszabbak lesznek, utan surusodnek. Tehat min. 3 het!

2010. aug. 24. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Off, bocsi.

Hol lehet Ricinusolajat kapni, és mennyibe kerül kb?

Köszönöm!

Én is ki szeretném próbálni. :)

2010. aug. 24. 15:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Gyógyszertárakban lehet csak kapni.

Én ma mondtam a nőnek, hogy egy kis üveggel kérek. Ő kimérte nekem... 300 ftot fizettem érte.

Küldök pár linket, ha érdekel itt olvashatsz utána :)

[link]

[link]

2010. aug. 24. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
és ha szempillára használom akkor is összekell keverni tojással?
2010. aug. 24. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
amugy nekemis sokat nőtt mióta használom..hosszu időők ota végre nőni kezdett :D nagyon örülök neki*-*
2010. aug. 24. 15:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Fülpiszkálóra ráviszel 1 keveset az olajból és rákened, x idő után lemosod :) Nem kell tojás a szemedre :)
2010. aug. 24. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
ja igymár értem.akkor elkezdem aztis :D köszönööm.
2010. aug. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!