Mit gondoltok a dauerről?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem a göndör haj áll jól, viszont azt hallottam, hogy a dauer nagyon tönkreteszi a hajat.2010. aug. 24. 14:03
1/4 anonim válasza:
csináltass headline-t az nem teszi tönkre. nekem is az van-
2/4 anonim válasza:
Igen valóban tönkre teszi a hajat viszont ha jól áll akkor csináltasd meg mert sokáig tart és van ideje regenerálódnia a hajadnak. Meg a göndör hjat amugyis szerintem könnyebb rendben tartani.
Vegyél hajápolókat és azzal ápold utána. CSINÁLTASD MEG :)
3/4 anonim válasza:
Azt, hogy eszedbe se jusson.
Vállig érő hajamba egyszer kértem, aztán a nagy részét le kellett vágatni. Úgy néztem ki utána mint egy szőr gombóc. 1 hónapig bőgtem utána, mert nem lehetett mit kezdeni a fejemmel. Teljesen szétsza*ta a hajamat. Soha semmi pénzért nem rakatnék bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!