Hogyan érjem el, hogy NE barnuljak?
Sokakkal ellentétben én nem szeretnék barna lenni! Imádom a fehér bőrömet, ami sajnos könnyen barnul. Idén is 2 napot kint dolgoztunk a kertben napsütésben és nagyon lebarnultam. Ráadásul a hajam is fekete, sötétbarna szemem van és úgy nézek ki mint egy c.lány.
Sajnos nem használtam fényvédőt, mert amúgy nem volt meleg! Meg ráadásul hetekig tart mire eltűnik ez a szín.
Ha könnyen barnulós bőröm van, de felkenem az 50 faktoros fényvldőt, akkor nem barnulok jobban le? És ki fog kopni ez a szín?
Kikopni...? Hát ez jó volt.
Inkább nézd a jó oldalát: legalább nem téglavörösre égsz le, az rosszabb.
50es fenyvedo, tobbszor ujrakenve, arnyek, hosszu, de lenge vekony anyagu ruhak, amit vednek a naptol, de nem sulsz meg bennuk, kalap, napellenzo.
a mar megszerzett szinedet hamlasztassal, radirozassal lehet halvanyitani.
Kikopni jövőre fog esetleg radírozás!
Valamennnyit fényvédő mellett is fogsz barnulni, de leégni biztos nem. Azért is érdemes.
Azért biztos hamarabb eltűnik, mint jövőre. Más nyarakon is ha megszerzem a színt (egész nyarat értve ez alatt), az november táján már kifakul. Viszont most jó lenne megsürgetni.
Köszi amúgy, akkor kenek fényvédőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!