Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan érjem el, hogy NE...

Hogyan érjem el, hogy NE barnuljak?

Figyelt kérdés

Sokakkal ellentétben én nem szeretnék barna lenni! Imádom a fehér bőrömet, ami sajnos könnyen barnul. Idén is 2 napot kint dolgoztunk a kertben napsütésben és nagyon lebarnultam. Ráadásul a hajam is fekete, sötétbarna szemem van és úgy nézek ki mint egy c.lány.

Sajnos nem használtam fényvédőt, mert amúgy nem volt meleg! Meg ráadásul hetekig tart mire eltűnik ez a szín.

Ha könnyen barnulós bőröm van, de felkenem az 50 faktoros fényvldőt, akkor nem barnulok jobban le? És ki fog kopni ez a szín?

2021. máj. 22. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
14%

Kikopni...? Hát ez jó volt.

Inkább nézd a jó oldalát: legalább nem téglavörösre égsz le, az rosszabb.

2021. máj. 22. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

50es fenyvedo, tobbszor ujrakenve, arnyek, hosszu, de lenge vekony anyagu ruhak, amit vednek a naptol, de nem sulsz meg bennuk, kalap, napellenzo.

a mar megszerzett szinedet hamlasztassal, radirozassal lehet halvanyitani.

2021. máj. 22. 10:49
 3/4 anonim válasza:
0%

Kikopni jövőre fog esetleg radírozás!

Valamennnyit fényvédő mellett is fogsz barnulni, de leégni biztos nem. Azért is érdemes.

2021. máj. 22. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Azért biztos hamarabb eltűnik, mint jövőre. Más nyarakon is ha megszerzem a színt (egész nyarat értve ez alatt), az november táján már kifakul. Viszont most jó lenne megsürgetni.

Köszi amúgy, akkor kenek fényvédőt!

2021. máj. 22. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!