Ennyi hajhullás sok?
Két naponta mosok hajat. Azt szoktam figyelni, hogy mennyi haj marad a lefolyó szűrőjében. Ez a szám mindig olyan 25 és 40 között szokott lenni. Az utobbi időben inkább 40 felé tendál. Ez kb nálam így néz ki:
Ez pont 40 szál éppen. Ez normális? Nem sok ez egy picit? Utána vizesen fésülésnél is kijön 5-10 szál. A nap folyamán is néha-néha találkozom a hajammal. Mivel nem vehetek észre minden hajszálat, azt mondanám, hogy napi 70 szál esik ki így összesen. Ez nekem nagyon soknak tűnik. Persze ez minden másnap van. Azokon a napokon amikor nem mosok hajat, kb fele annyi ez a szám. Tudom, azt írják, hogy 100 szál kb az átlag de nem hiszem, hogy tényleg mindenkinek annyi hullik ki. Ráadásul még csak 18 vagyok szóval...
Egyébként a hajam felül 15cm, oldalt pedig 5cm.
Nektek mennyi hullik ki? Van velem valami baj? Szerintem régen kevesebb hullott ki. (igaz, akkor nem volt szűrő a lefolyóban, szóval nem számoltam)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!