1/4 anonim válasza:
Vitaminhiány, rossz hajápolási szerek
2/4 anonim válasza:
Pajzsmirigy probléma is okozhat hajhullást,esetleg gyulladásos góc a szervezetben. Pl mandula,fog...érdemes kivizsgáltatni!
3/4 anonim válasza:
Amikor a hajas fejbőr egész területén hullik:
Lehet góctól is.
De nekem attól kezdett el régen hullani (amikor növesztettem) hogy nem volt eléggé ápolva. De hajpakolás+balzsam és abbamaradt. Megpróbàlkozhatsz bio hajápolókkal is, hátha valamelyik adalékkal van a probléma.
Amikor csak bizonyos helyeken:
Pl homlok felöli részen ritkul, az lehet attól hogy mindig össze van fogva.
(Nemtudom, hogy ez mennyire fér bele a komfort zónádba,) de nekem mióta rövidebbre vágattam hogy nekelljen mindig hátrafeszíteni szinte teljesen visszanőtt az eredeti hajvonalamig.
4/4 anonim válasza:
Mit szedsz rá kérdező? Én is hasonlóan vagyok. Már nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!