13-18 éves lányok! Ti milyen hosszúra hadjátok meg a hajatok hosszúságát? Milyen hajatok van?
Nekem most 47,5 cm hosszú:)Még egy 10 cm-t szeretném ah nőne,aztán picit vágatok belőle:)
Egyébként nekem a hátam közepéig ér.
16/L
most a vállam alatt ér egy picit le ,de amúgy majd vágatok belőle 5 centit :)
14,5/L
szia nekem a hátam aljáig ér
13/L
nekem most pont a melltartóm hátrészéig tart :) lépcsőzetesre van végva kb a fülem aljánál van a teteje.
sajna nagyon törik, és emiatt kb két havonta vágatnom kell szal nem nagyon tudom növeszteni. pedig nagyon szeretném. ahhoz képest, hogy már legalább egy éve növesztem képek alapján látom, hogy még csak 1-2 centivel hosszabb :S
amúgy annak örülnék ha 10 centivel lenne hosszabb. szerintem tök jól néz ki amikor a mell külső felén lóg, és aztán bekanyarodik alá :D lol ez leeht, hogy hülyén hangzott, de nem tudom jobban elmagyarázni és sajna képet sem találtam :S
17/L
hátul a derekamig ér, elöl eltakarja a mellemet. lépcsőzetes, a teteje van, hol csak a fülemig ér kb. barna alapon sok szőke melír.
16L
Nekem egy kicsivel feljebb a mellemtől.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!