Hol találok olyan izzadásgátlót, ami nem csak a szagot szünteti meg, hanem magát az izzadást is?
Szóval nem lesznek izzadságfoltok a hónom körül nyáron...
Tudtok ajánlani egy konkrét márkát/terméket? Olyan kellene, ami nem irritálja különösebben a bőrt.
Nő vagyok.
meregtelenites gyogynoveny teakkal zsalya
es fb csoportban is sok a praktika
#1 Igen, a Solutio Antisudoricát sokáig használtam, de csak a szagot szüntette meg, továbbra is izzadtam, és átütött a folt a ruhámon.
#2 Be tudnál linkelni egy ilyen fb csoportot légyszi? (Mondjuk nekem kicsit furán hangzik, hogy teákkal meg lehet szüntetni az izzadást, de azért köszi.)
3- as vagyok, én kb. az 20 ml- hez adtam nagyjából 5 ml vizet. Eleinte minden másnap használtam - közvetlen alvás előtt a nem frissen borotvált (!), száraz hónaljra vittem fel (de máshol is alkalmazható). Napközben azért nem jó, mert nagyon elkezd viszketni ahogy izzadsz, de éjjel ez nem zavaró. Mikor már pár hét után jól működött (tehát nem izzadtam mint egy ló), akkor viszavettem a használatát heti 1 alkalomra, aztán kéthetente egyszer.
Ha netán irritáció lépne fel, akkor arra a cink- oxidos kenőcsöt javaslom és akkor hagyj ki pár napot míg rendbe jön a bőröd és akkor lehet még higitani kell.
Kedves Kérdező!
Sajna nekem is ugyanez a gondom. Nőkènt borzasztóan kellemetlen a folt a ruháimon... Emiatt szinte csak fekete felsőket hordhatok.
Bevált végül neked valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!