Retinolt es Bha hamlasztot lehet nyaron is hasznalni fenyvedovel?
Figyelt kérdés
Mindenfelol mast hallok. Peldaul azt,hogy fenyvedovel ugy hogy tobbszor ujrakenem, meg azt is hogy egyaltalan nem lehet.
Ez a ketto nem teszi a bort fenyerzekennye, de megviseli a feluletet es amiatt nem tudom.
2021. máj. 14. 00:55
1/6 anonim válasza:
Én szoktam, bár én éjszakai életmódot folytatok nyáron, nappal csak akkor hagyom el a lakást, ha tényleg nagyon muszáj. :D
A fényvédőzésre tényleg nagyon oda kell mellette figyelni. Az AHA fényérzékenyít a legjobban, a BHA ilyen szempontból nem vészes, azt használd nyugodtan nyáron is.
A retinolból én ilyenkor gyengébb változatot használok inkább, csak elővigyázatosságból.
2/6 A kérdező kommentje:
koszi! en nagyon napmanias vagyok ,,sajnos” egesz nap kint vagyok ha jo ido van. De ugy terveztem, hogy a retinolt akkor osszel kezdem el, a bhat meg esos napokon aikor ugysem mozdulok ki
2021. máj. 14. 09:14
3/6 anonim válasza:
a BHA nem fényérzékenyít, az AHA az, ami nagyon
4/6 anonim válasza:
Persze. Ha hosszabb ideig tartozkodsz kint, tobbszor kend fel a fenyvedot.
5/6 anonim válasza:
a BHA nem fényérzékenyít semennyire. A retinol ő maga fényérzékeny, de nem fényérzékenyít, szóval nappalra ne kend, csak éjszakára, mert különben lebomlik, mire hasznosulna. Nyugodtan használhatod őket, viszont, ha sokat vagy kint, két óránként, ha tűz a nap, inkább óránként kend újra a fényvédőt, használt hatóanyagoktól függetlenül, mert erős UV-ban gyorsabban bomlanak a fényvédő összetevők. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen azt tudtam hogy a retinol maga fenyerzekeny. Rendben, akkor tobbszor bekenem a fejem. Koszonom a valaszokat!
2021. máj. 14. 14:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!