Megmosom a hajam pl. Vasárnap,és Kedd reggel úgy kelek fel hogy zsíros a hajam.Tud valamit tanácsolni?Sampont avonosat használok vagy Heas and Shoulders-t éppen ami van itthon.Vmi sampont/balzsamot esetleg hajspray-t tud ajánlani ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 17:00
1/6 anonim válasza:
Most minden nap és nem lesz zsíros.
2/6 anonim válasza:
Nekem a syoss korpa elleni samponja a zsírosságot is mérsékelte.
3/6 anonim válasza:
Sajnos ilyen típus vagy, ezen sampon nem fog segíteni (maximum a száraz).
5/6 anonim válasza:
Meg felejtsd el a head and shoulders és társai "hype"-márkákat, mert azokban semmi értelmes dolog nincs.
Használj gyógynövényes sampont.
6/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen hajam van. Próbáltam már mindent, de semmi nem vált be. Két naponta mosom, mást nem tudok tenni. Az ilyen csodaszerek nem használnak semmit, ugyanúgy zsírosodik a hajad. Az egyik ismerősömnek kevésbé zsíros a haja, ő a Garnier zsíros hajra való samponnal ki tudja tolni a hajmosások közti időt. Én nem próbáltam, tehát nem tudom, milyen, de ha nincs más, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!